INDUSTRIKJØLING OG ENERGISYSTEMER

Kelvin designer, prosjekterer, leverer og installerer alle typer varme- og kjøleanlegg, fra små kompaktaggregat til kompleks industrikjøling og varmepumpesystemer i nye så vel som eksisterende bygg.

Våre ingeniører beregner og konstruerer alle typer anlegg og følger prosjektet hele veien.

GODKJENNINGER

Vi har alle nødvendige godkjenninger og kompetanse til leveranseprosjekter av kuldeanlegg og CO2 kuldemedium. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2, er sertifisert i PED modul H/H1, og CE merker anleggene.

All prosjektering av kuldetekniske løsninger skjer hos oss, og våre leveranser er satt i system. Slik sikrer vi riktig pris og med vår 0-feil politikk kan du stole på at du får riktig produkt, montert korrekt og den servicen og oppfølgingen du trenger.

Våre teknikkere har mesterbrev
Sertifisert i PED modul H/H1

INDUSTRIELEMENTER OG ROM

For større kjølelager kan vi levere de fleste typer elementer fra egen produsent. Vi har elementer for rom opp til 14 meter uten forsterkning og vi møter de krav som stilles til forskjellige typer installasjoner (PRI/PUR etc.).

For spesifikasjoner se våre produkter under kjølerom.

NOEN AV VÅRE INSTALLASJONER

Fiskehallen

FISEKHALLEN

Industrikjøling prosjektert og levert til Scandic Hotell Hell

SCANDIC HOTELL HELL

PRODUSENTER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Fra egen fabrikk og gjennom våre samarbeidspartnere leverer vi aggregater tilpasset ditt behov. Alle anlegg prosjekteres hos oss og vi sørger for at anlegget møter de krav som settes.

Arneg
Frigadon